IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Amelia Jane Ford

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amelia

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 24-12-12
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Amelia Jane Ford   ma 24 dec 2012, 14:40

Basisinformatie
Naam: Amelia Jane Ford.
Roepnaam: Meestal noemen mensen haar Amy.
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar oud.
Verjaardag: 22 december
Geloof: Amelia gelooft nergens in. Ze geloofd niet dat er iets of iemand is die haar de weg zal wijzen, net zomin als ze in het lot gelooft. Je leeft je leven en daarna ben je dood. Dat is het voor haar.
Wezen: Amelia is een vuurspuwer.


Uiterlijk:
Ogen: Amelia's ogen zijn groot en zijn grijzig van kleur, al zou je het ook lichtblauw kunnen noemen. Ze kijken altijd oplettend de wereld in, alsof ze niets van wat er om hen heen gebeurt willen missen.
Haar: Amelia heeft rood, dik haar. Het is best lang, en er zit een slag in. Verder doet ze er niet veel mee.
Lengte: Amelia is ongeveer 1m66.
Bouw: Amelia is slank, bijna tenger gebouwd. Ze is redelijk lenig maar daar tegenover staat dat ze niet erg sterk is en het eerder van haar snelheid moet hebben dan van haar spierkracht.
Huidskleur: Amelia is blank. Haar huid is misschien iets lichter van kleur dan bij andere mensen, maar niet zo erg dat het meteen opvalt, of dat ze ziek lijkt.
Kleding: Amelia draagt altijd kleren in grijstinten of in een andere donkere kleur. De reden hiervoor zal je later lezen.
Uiterlijke kenmerken: Zoals wel te verwachten valt van een vuurspuwer heeft ze een paar kleine brandwonden op haar armen van toen ze klein was en het experimenteren geworden was. Verder draagt ze altijd een kettinkje met een klein zandlopertje eraan. Daarnaast draagt ze geen sieraden of andere frutsels.
Eventueel bijzonder kenmerk van jouw wezen: -

Innerlijk
Eigenschappen: Amelia is een behoedzaam persoon, al is ze erg scherp. Ze laat dingen niet aan haar blik ontsnappen, van leugens tot beelden. Ze is voorzichtig met andere mensen leren kennen, al is ze ook een zacht persoon. Ze laat gewoon niet zo snel dingen over zichzelf los. Amelia is zeker niet naïef, sommige mensen zeggen zelfs dat ze de wereld te zwaar ziet. Ze is gewoon niet iemand die zich snel dingen laat aanpraten. Ze geeft niet graag op en is ook een beetje eigenwijs. Ze kan er niet goed tegen als mensen met haar discussiëren, zeker niet als het gaat om dingen waarvan ze weet dat ze gelijk heeft. Ze is betrouwbaar en geduldig, maar ze kan soms ook vinnig en op haar eenzaamheid gesteld zijn.
Seksuele voorkeur: Amelia gelooft niet echt in liefde. Ze is nog nooit verliefd geweest en vindt het eigenlijk alleen maar een afleiding, iets wat ervoor zorgt dat je zintuigen niet goed meer werken, juist terwijl die zo belangrijk voor haar zijn.
Bijzonderheden: Amelia is kleurenblind. Voor meer informatie, zie verleden.

Kenmerken van bepaalde soorten
Vuurspuwers: Amelia is leergierig en experimenteel als het gaat om haar kracht. Ze probeert dingen uit, eerst voorzichtig, maar ze raakt steeds vertrouwder met dingen en het gaat haar goed af. Ze is niet erg geduldig met zichzelf, dus als dingen niet lukken kan ze ontzettend gefrustreerd worden. Ze probeert er door het vele oefenen dus voor te zorgen dat dat zo min mogelijk voorkomt. Ze spreekt de vuurtaal nog niet helemaal vloeiend, maar het gaat elke keer beter.
Voor allen: Amelia trekt zich niet zoveel aan van de andere soorten. Ze ziet ze niet als heel andere wezens, gewoon wezens waar ze mee samenleeft. Ze heeft geen problemen of voorkeuren voor bepaalde volkeren, al kan ze er niet goed tegen als ze haar (zonder reden) beledigen.

Afkeer en liefde
Afkeer: Amelia haat plekken die heel felgekleurd zijn, omdat ze er een stuk minder duidelijk kan zien. Misschien is het nog het ergste als ze de plekken kent en weet hoe prachtig het er was, terwijl dat nu weg is.
Liefde: Amelia is redelijk creatief. Ze schrijft en tekent, al is het (natuurlijk) altijd in potlood of zwarte inkt.
Verslaving: Niet echt.

Afkomst
Afkomst: Amelia komt uit het derde regime, van de op een na grootste planeet (die geen naam heeft volgens mij, maar goed).
Familie: Amelia's vader, Andrew, is gestorven toen ze acht was, aan een ernstige ziekte, en ze heeft nu alleen nog haar moeder, Grace, en haar jongere zusje, June. June is op het moment elf jaar oud.
Verleden: Amelia heeft een rustige kindertijd gehad, op de dood van haar vader na. Ze heeft nooit echt problemen gehad. Toen ze net zestien was geworden, raakte ze echter in een ernstig ongeluk. Ze is enkele dagen bewusteloos geweest en toen ze wakker werd was haar daarvoor zo kleurrijke wereld in schaduwen gehuld. Ze is kleurenblind geworden. Vooral in het begin had ze daar heel veel moeite mee, en weigerde ze zelfs haar kracht te gebruiken, omdat ze dan wel de hitte van het vuur kon voelen, maar de prachtige kleuren die ze altijd zo had bewonderd niet meer kon zien. In plaats daarvan was alles in grijstinten gehuld. Ze heeft er nog steeds heel veel moeite mee, al laat ze het een stuk minder merken omdat ze anderen er niet mee wil lastig vallen.

Hobby's, talenten en zwaktes
Talenten: Amelia is erg tactisch en strategisch ingericht. Ze is goed in oplossingen zoeken en haar hoofd koel houden in moeilijke situaties.
Zwaktes: Amelia raakt ontzettend in de stress als ze op plekken komt waar heel erg felle kleuren zijn, omdat ze die dan niet goed kan zien. Als ze niet weet waar ze is, of haar omgeving niet goed kan onderscheiden wordt ze bijna een beetje claustrofobisch.
Hobby's: Zoals eerder genoemd schrijft en schetst Amelia veel. Ook houdt ze van lezen. Vroeger maakte ze ook veel wandelingen, maar sinds de natuur een stuk minder goed uitziet voor haar doet ze dat een stuk minder.
Vechtsport: Amelia is niet erg sterk, maar is snel en, zoals ook eerder werd gezegd, strategisch. Ze ziet de zwakke punten van anderen en probeert die in haar voordeel te gebruiken. Maar in een gevecht van man tot man zou ze het moeilijk krijgen.
Wapen: Amelia kan goed overweg met werpmessen en een pijl en boog. Een zwaard zou ze nooit uitkiezen, het is haar te zwaar en te lomp.


Overig: No, that's it.

Plaatjes:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airen

avatar

Aantal berichten : 255
Registratiedatum : 22-12-12

BerichtOnderwerp: Re: Amelia Jane Ford   ma 24 dec 2012, 16:46

Goedgekeurd!! Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Amelia Jane Ford
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Jouw peronage :: Jouw personage-
Ga naar: