IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Airen Vercase Tamararis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Airen

avatar

Aantal berichten : 255
Registratiedatum : 22-12-12

BerichtOnderwerp: Airen Vercase Tamararis   za 22 dec 2012, 21:45

Basisinformatie
Naam: Airen Vercase Tamararis
Roepnaam: Airen
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Verjaardag: 8 December
Geloof: Geen
Wezen: Een zwarte heks

Uiterlijk
Ogen: Knalgele, felle ogen die dapper, onbevreesd en sluw de wereld in kijken.
Haar: Ze heeft lang, stijl zwart haar dat tot ongeveer haar schouderbladen valt.
Lengte:  Airen is ongeveer 1.72 lang.
Bouw: Airen is slank, maar atletisch.
Huidskleur: Ze heeft een gewone huidskleur, niet heel wit, niet heel donker.
Kleding: Ze draagt vaak casual en simpele kleren. Meestal zijn die zwart, grijs of andere donkere kleuren. Ze gaat nooit op stap zonder haar talisman.
Uiterlijke kenmerken: Ze heeft een kronkelig lijntje op haar pols, een litteken.
Eventueel bijzonder kenmerk van jouw wezen: Airen heeft natuurlijk een zwarte kronkelende lijn die vanaf haar rug tot aan haar nek loopt.

Innerlijk
Eigenschappen: Airen is heel scherp (ze heeft oog voor detail en ziet bijna alles), geduldig, slim (maar ze laat het nooit zien) en een goede leugenaar. Slechte eigenschappen zijn dat ze snel boos kan worden en is heel eigenwijs. Als iemand haar beledigd kan ze ook snel uit haar slof schieten. Ze kan er niet tegen als iemand haar de les leest. Verder is kan ze schaamteloos en brutaal zijn. Ze is heel trots en wil altijd alles zelf doen. Ook vertrouwd ze eigenlijk helemaal niemand.
Seksuele voorkeur: Airen biseksueel en gaat voor een echte relatie hoewel ze eigenlijk nooit aandacht besteed aan liefde.
Bijzonderheden: Airen doet alles om sterker en beter te worden en wil graag een van de beste zijn. Resultaat is voor haar heel belangrijk. Ze is best wel vals en kan soms geweldig genieten als iemand iets slechts overkomt (en ze is ook niet bang om daar een handje bij te helpen als het moet).


Kenmerken van bepaalde soorten (Alleen de vragen die bij jouw soort van toepassing zijn invullen)
Heksen en magiërs: Airens magie is sterk omdat ze veel traint. Ze kent veel spreuken omdat ze in haar vrije tijd ook veel leest. Haar speciale dier is een zwarte panter. Haar vervloekingen zijn heel sterk en het zijn haar specialiteiten.
Voor allen: Airen kijkt neer op eigenlijk elk wezen dat geen zwarte tovenaar is. Maar langzamerhand leert ze ook de andere wezens te waarderen hoewel ze het met sommigen nooit echt goed zal vinden.


Afkeer en liefde
Afkeer:
Sentimentele en goedhartige mensen.
Liefde: Airen is gek op haar panter (haar speciale dier)
Verslaving: Airen kan niet zonder meditatie. Anders gaat ze helemaal door het lint.


Afkomst
Afkomst:
Minatum
Familie: Airen heeft geen familie meer
Verleden: Airens ouders waren beide zwarte tovenaars maar zijn gestorven toen ze 14 was. Airen had thuis altijd geldproblemen en op een gegeven moment konden haar ouders er niet meer tegen en hebben ze zelfmoord gepleegd. De laatste vier jaar voordat ze naar het College ging heeft ze in het weeshuis gewoond omdat ze geen andere familie meer heeft. Ze is vaak vrienden verloren en verraden, dat is de reden dat ze nu helemaal niemand meer vertrouwd.


Hobby's, talenten en zwaktes
Talenten:
Airens grote talent is toveren. Verder kan ze goed zingen maar ze doet er eigenlijk nooit wat mee.
Zwaktes: Ze is heel slecht in luisteren naar opdrachten en docenten.
Hobby's: Lezen en mediteren. Ze leest vooral boeken over magie en nieuwe spreuken maar soms ook leesboeken. Verder mediteert ze erg veel. Haar magie is instabiel als ze dat niet doet. Dan kunnen er onverwachte of zelfs gevaarlijke dingen gebeuren. Als ze genoeg mediteert is er echter niks aan de hand.
Vechtsport: Ze is nog niet zo goed in het vechten met blote handen maar met genoeg training kan dat veranderen.
Wapen: Airen heeft altijd een klein opklapbaar mes mee. Niemand merkt het op en ze haalt het ook nooit te voorschijn behalve in noodgevallen. Verder is ze goed in zwaardvechten.

Overig: Airen heeft een beetje een rauwe stem, niet helemaal vloeiend. Er zit een klein scherp randje aan wat haar wat stoerder en gevaarlijker laat klinken, maar niet als een kraai ofzo natuurlijk.

Plaatjes:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Airen Vercase Tamararis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Jouw peronage :: Jouw personage-
Ga naar: