IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aanmeldlijst

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 21-12-12

BerichtOnderwerp: Aanmeldlijst   za 22 dec 2012, 18:31

Aanmeldlijst

Basisinformatie

Naam: De voor/achter/tweede naam van jouw personage
Roepnaam: Hoe wordt jou personage genoemd?
Geslacht: Man of Vrouw?
Leeftijd: Tussen de 15 en 17 jaar. Wil jij iets anders doen? Mail me gerust om het even te vragen.
Verjaardag: Op welke dag is jouw personage jarig?
Geloof: Gelooft jouw personage ergens in?
Wezen: Wat voor een wezen is jouw personage? (In het geval dat jouw wezen een Bastaard is, wat voor een wezens zijn de ouders?)


Uiterlijk (voor transformers hoe ze er het grootste deel van de tijd uit zien, hun menselijke gedaante)
Ogen: Welke kleur en vorm hebben ze? Hoe kijken ze de wereld in?
Haar: Hoe lang, welke kleur? Krullen, slag, met gel?
Lengte: Hoe lang is jouw personage? Hou een beetje een normale lengte, tenzij je bijvoorbeeld het bastaardkind van een ijsreus bent.
Bouw: Hoe is jouw personage gebouwd? Is hij of zij slank, gespierd, slungelig of juist wat dikker?
Huidskleur: Welke huidskleur heeft jouw wezen? (hou het wel een beetje normaal, dus niet paars, groen of blauw)
Kleding: Wat voor een kleren draagt jouw personage meestal? Draagt hij of zij nog hoeden, petten of sieraden?
Uiterlijke kenmerken: Heeft jou personage misschien littekens, piercings tattoo's of moedervlekken?
Eventueel bijzonder kenmerk van jouw wezen: Iets wat standaard erbij hoort, wat elk wezen van jouw soort heeft. (groene kronkels bij nymfen, vinnen bij zeemeermensen, zwarte tekens bij zwarte tovenaars)


Innerlijk
Eigenschappen:
Geef minimaal 3 goede en 2 slechte eigenschappen. Het maximum is 6 goede en 6 slechte. Het draait hier enkel om innerlijke eigenschappen, dus niet fysieke. Je hoeft je niet perse te houden aan de beschrijvingen van het karakter van de wezens. Het zijn richtlijnen om aan te geven hoe het gemiddelde wezen van elke soort handelt en denkt. Jouw personage mag natuurlijk een uitzondering zijn. Maar hou je wel aan de fysieke kenmerken en regels, die zijn belangrijk. Anders gaan alle soorten door elkaar heen lopen.Het liefst heb ik dat je de eigenschappen opsomt, maar een lopend verhaaltje is natuurlijk ook goed als jij je daar beter bij voelt.
Seksuele voorkeur: Is jouw karakter hetro-, homo-, of biseksueel? Voor wat voor een relaties gaat jouw personage? One night stands, liefde op het eerste gezicht of anders?
Bijzonderheden: Wat is er bijzonder aan jouw personager?


Kenmerken van bepaalde soorten (Alleen de vragen die bij jouw soort van toepassing zijn invullen)
Bastaards: Welke eigenschappen heeft hij of zij van zijn ouders over genomen en hoe goed is hij of zij daarin?
Vuurspuwers: Hoe goed is jouw personage met vuur? Wat kan hij of zij en hoe veel oefent jouw karakter? Hoe vlot spreekt hij of zij de vuurtaal en hoe sterk is zijn of haar vuur?
Groene Nymfen: Kan jouw karakter goed helen? Vliegt hij of zij supersnel, kan hij erg goed leugens opsporen of kan jouw personage erg goed met planten omgaan? Loopt hij of zij met zijn vleugels verborgen of in de open lucht?
Woestijniers: Hoe sterk is zijn luchtsturing? Wat kan hij er allemaal mee doen? Kan hij goed vliegen en kan hij lang zonder water? Hoe goed is jouw personage in jagen?
Zeemeermensen: Hoe snel kan jouw karakter zwemmen, hoe goed is hij of zij in watersturing en kan hij of zij communiceren met waterdieren?
Transformers: Hoe snel kan jouw personage veranderen en hoe authentiek is zijn gedaanteverwisseling? Hoe erg lijkt hij of zij op de wezens waarin die veranderd? Hoe sterk zijn de eigenschappen die ze van wezens overnemen en hoe getraind zijn ze?
Heksen en magiërs: Hoe sterk is hun magie? Hoe veel spreuken kennen ze en hoe sterk zijn die? Wat is hun speciale dier (dat waar zij controle over hebben)? En als hij of zij een witte tovenaar is, hoe goed kan ze vliegen of de toekomst voorspellen? Als je karakter een zwarte tovenaar is; hoe sterk zijn zijn vervloekingen?
Elven: Hoe snel en lenig is jouw karakter? Is je personage een natuurliefhebber of valt dat wel mee? Houd jouw personage inderdaad van boeken en lezen of is dat helemaal niet zo?
Voor allen: Hoe goed gaat jouw wezens met andere wezens om? Heeft hij een bepaalde hekel aan een volk, of kan hij juist met bepaalde soorten heel goed opschieten? Vind jouw personage zijn volk superieur en beter dan de anderen of valt dat wel mee?


Afkeer en liefde
Afkeer
: Waar kan jouw personage niet tegen?
Liefde: Waar is jouw karakter gek op?
Verslaving: Heeft jouw karakter nog een verslaving? Het hoeft niet heel ernstig te zijn, het kan ook een bepaald soort eten of bezigheid zijn.


Afkomst
Afkomst:
Waar komt jouw personage vandaan?
Familie: Hoe zit het met zijn familie? Heeft hij of zij nog contact? Is er iemand overleden?
Verleden: Hoe is het leven van jouw karakter tot nu toe gelopen? Dit hoeft niet zo uitgebreid en mag ook heel kort.


Hobby's, talenten en zwaktes
Talenten:
Welke dingen kan jouw personage goed?
Zwaktes: Waar is hij of zij slecht in?
Hobby's: Wat voor een dingen doet jouw karakter in zijn of haar vrije tijd? Het kan een sport, instrument of zelfs iets heel anders zijn.
Vechtsport: Hoe goed is jouw personage in vechten met blote handen?
Wapen: Met welke wapens kan jouw karakter het best overweg en wat draagt hij of zij bij zich? Als hij dagelijks een wapen bij zich heeft moet je wel weten dat dat zwaar verboden is en het dus verborgen moet blijven. Er zijn ook geen pistolen, granaten en andere moderne wapens. De wereld van Tarai kent nog geen moderne technologie.


Overig: Wat heb je verder nog te vertellen over je personage?

Plaatjes: Alle plaatjes mogen, van realistisch tot getekend als het maar niet pornografisch is. Als jouw wezen bepaalde tekens heeft, trek je daar maar niks van aan tijdens het zoeken van de foto, het maakt niet zo veel uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magical.actieforum.com
 
Aanmeldlijst
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Jouw peronage :: Aanmeldlijst-
Ga naar: