IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Diersoorten en overige wezens

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 21-12-12

BerichtOnderwerp: Diersoorten en overige wezens   vr 21 dec 2012, 17:22

Diersoorten en overige wezens

Er zijn behalve de elven, heksen, transformers en mensen ook veel meer andere soorten wezens in Tarai. Hier onder vind je een lijst van een paar van de wezens:


Trollen:
Deze wezens kun je vinden in diepe grotten en donkere spelonken. Ze zijn dom, groot een bruut. Ze zijn op hun gevaarlijkst wanneer ze honger hebben. Ze hebben een verschrikkelijke hygiëne en kunnen niet spreken, alleen maar met elkaar. Vaak dragen ze een knots bij zich.

Spoiler:
 

Feeën:
Feeën zijn kleine wezentjes, niet groter dan een libelle. Ze hebben twee kleine vleugeltjes en zijn doorzichtig als glas. Ze kunnen echter wel een kleurtje hebben, zo'n beetje elke kleur die je maar kan verzinnen. De stemmen van feeën klinken als kleine tinkelende belletjes. Verder kan je een zeer krachtig geneesmiddel maken van feeënstof, maar dat is natuurlijk er moeilijk te vinden, aangezien de wezentjes erg schuw zijn.

Spoiler:
 

Draken:
Deze grote wezens komen er in alle soorten en maten. Meestal kunnen ze vuur spuwen en vliegen. Maar er zijn ook uitzonderingen. Sommige soorten draken hebben wel vleugels, maar zijn veel te zwaar om zichzelf van de grond te krijgen. En anderen missen gewoonweg het vermogen om vuur te spuwen. Het zijn agressieve en gevaarlijke dieren, tenzij je weet er eentje te temmen. Elven kunnen van nature al goed met dieren omgaan maar zelfs voor hen is het nog moeilijk.

Spoiler:
 

Ijsreuzen:
De ijsreuzen leven in het 7e regime. Ze zijn 3 tot 4 meter lang, bestaan uit oeroud ijs en zijn onsterfelijk. Het zijn kille, onbeschofte wezens die een hekel hebben aan elk ander wezen. Ze kunnen ijs sturen en controleren, maar zodra het ijs gesmolten is hebben ze er geen controle meer over. Ze houden zich afzijdig van elk ander regime en bemoeien zich alleen met zichzelf.

Spoiler:
 

Dwergen:
Deze wezens zijn erg klein, zien er ruig uit en zijn niet de knapste van het stel, maar ze zijn wel bijzonder vriendelijk. Je kunt werkelijk altijd op een dwerg vertrouwen. Ze hebben een hart van goud en kunnen gewoon niet liegen. Ze zijn erg goed in timmeren, smeden en andere ambachten. Dwergenstaal is het hardste en toch lichtste van de wereld en de beste zwaarden worden ervan gesmeed.

Spoiler:
 

Rotsmonsters:
Wanneer deze wezens op de grond liggen zien ze er in eerste instantie uit als gewone stenen. Niet is minder waar. Ze kunnen overeind springen en voorbijgangers zomaar verpletteren. Ze hebben geen hersens en handelen puur uit instinct. Er valt niet te praten met dit soort monsters. Er worden legendes verteld dat een magiër op een dag een stel stenen betoverd heeft om deel te worden van zijn leger. Verder is er niets over te vinden.

Spoiler:
 

Griffioenen:

Deze dieren zijn half leeuw en half adelaar. Ze kunnen vliegen en zijn erg gevaarlijk, maar ook hele goede kameraden.

Spoiler:
 

Eenhoorns:
Deze onsterfelijke dieren hebben een magische hoorn die erg machtig is. Ze kunnen er soms mee toveren en dat maakt het vangen van een eenhoorn zeer moeilijk.

Spoiler:
 

Centaurs:
Half mens, half paard. Leven in het wild in kuddes.

Spoiler:
 

Weerwolven:
Mensen die alleen in het wild leven en elke avond in een gruwelijk monster veranderen.

Spoiler:
 

Crainca's:
Deze wezens zijn pas sinds kort bekend. Ze zijn niet groter dan een pinknagel en eten massa's hout. Het zijn net als houtwormen, maar dan vele malen erger.

Spoiler:
 

De levende bomen:
Deze giganten lijken in eerste instantie op gewone bomen. Maar, dat zijn ze zeker niet. Ze kunnen bewegen, lopen en zelfs spreken. Ze zijn heel wijs en letterlijk één met de natuur. Als je een andere boom of wat dan ook omhakt, dan zullen deze levende bomen je verafschuwen en met alle plezier ombrengen.

Spoiler:
 

Overig
Er zijn ook een heleboel diersoorten die net iets afwijken van wat wij kennen.

Spoiler:
 

Wil je graag een diersoort introduceren in je verhaallijn die hier niet tussen staat, stuur me een mailtje en dat zal ik het goedkeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magical.actieforum.com
 
Diersoorten en overige wezens
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Voogd / Ouders (+ overige familie) gezocht!
» Nog naamloze wezens.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: The magical world :: The wereld van Tarai-
Ga naar: