IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Het universum

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 21-12-12

BerichtOnderwerp: Het universum   vr 21 dec 2012, 16:12

Het universum van deze wereld bestaat uit verschillende planeten, allemaal op hun eigen manier uniek. Iedere planeet heeft een ander klimaat en soort inwoners. In dit universum bestaat geen technologie, dus de enige manier om van de ene naar de andere plek te reizen is magie.
Maar ook voor de bovennatuurlijke wezens onder ons is van de ene naar de andere planeet teleporteren niet altijd zo makkelijk. Sommige stukken van de ruimte worden afgesloten door barrières, onzichtbare schilden die van nature bestaan in dit universum. Sommige barrières zijn makkelijk te doorkruisen, anderen niet. Deze onzichtbare, maar toch duidelijk aanwezige schilden kunnen voor grote verschillen zorgen tussen de ene en de andere kant van de lijn. De barrières delen het universum Tarai in kleinere stukken, regimes. Er zijn in totaal 8 regimes, stuk voor stuk bijzonder en met hun eigen centrale planeet (een soort van hoofdstad, maar dan niet tussen steden maar planeten). Hieronder staat kort verteld over de verschillende regimes en planeten.


Het 1e regime:

Het eerste regime staat in directe connectie met de zon. Het zijn de heetste planeten in het universum. Sommigen zijn zelfs zwartgeblakerde bollen aarde. De centrale planeet is Ignis, grotendeels een tropisch oerwoud met veel wilde dieren. De paar leefbare planeten van het eerste regime tellen behalve elven ook nog veel andere magische wezens. Het staat bekend om de woudreuzen, gigantische bomen die wel honderden meters dik kunnen zijn. Er zijn geen koningen of presidenten op deze planeten. Iedere elvenstam kiest een koning die waakt over dat deel van de planeet.

Spoiler:
 

Het 2e regime:
De planeten in dit regime zijn erg groen en vruchtbaar. De omstandigheden zijn ideaal voor landbouw, wat ook de grootste bron van inkomsten is voor dit regime. De bewoners zijn grotendeels menselijke boeren. Het is ondanks al het voedsel een van de armste regimes in het universum. De centrale planeet is Virdi, de grootste van allemaal. Door alle planeten samen word een president gekozen en voor iedere planeet een gouverneur. De planeten houden redelijk veel zelfstandigheid.

Spoiler:
 

Het 3e regime:
In dit regime heerst een zeeklimaat. Het is er gemiddeld 23 graden in de zomer en 16 in de winter. Dit regime heeft de meest multiculturele bevolking van het universum. Allerlei soorten wezens wonen hier. Een president heerst over alle planeten, maar wel met een paar beperkingen. De president is altijd menselijk omdat de magische wezens elkaar anders voor gaan trekken. Mensen zijn de meest democratische wezens in het universum. De hoofdplaneet is Minatum maar het vele malen kleinere planeetje Morana ernaast is ook erg belangrijk. Op Morana staat het bekende Tenebris College.

Spoiler:
 

Het 4e regime:
In dit regime wonen geen menselijke wezens. De oppervlakte van de planeten bestaan volledig uit steen en water is er niet te vinden. Ook het gebrek aan zuurstof in de dampkring kan erg hinderlijk zijn. Omdat er geen beschaving is is er ook geen centrale planeet. Dat zegt niet dat er geen ongure en vreemde wezens rondwandelen...

Spoiler:
 

Het 5e regime:
De planeten van het vijfde regime zijn erg dun bevolkt. Er is bijna geen water en heerst een woestijnklimaat. Er wonen echter wel mensen, het woestijnvolk. Alle woestijniers hebben dezelfde koning of koningin, maar dit zijn meer stamhoofden dat echt royalty. Ze trekken net zoals de rest van het woestijnvolk veel rond en bemoeien zich alleen met zaken die erg belangrijk zijn. Het woestijnvolk heeft zich aangepast aan de barre omstandigheden. De centrale planeet is Ventu. De reden daarvoor is dat door Ventu nog een grote rivier stroomt, bijna over de gehele evenaar.

Spoiler:
 

Het 6e regime:
De omstandigheden op deze planeten zijn heel erg wisselend. Op de ene plek vriest het met 30 graden, en een paar honderd kilometer verderop is het +40. Op deze planeten leven transformers, wezens die kunnen veranderen in wat ze maar willen. Omdat ze zich zo goed kunnen aanpassen zijn ze tegen vrijwel elk klimaat bestand. De centrale planeet is Flumen.

Spoiler:
 

Het 7e regime:
Deze planeten zijn helemaal overkapt met ijs. Andere wezens dan ijsreuzen wonen hier niet, niet alleen dankzij het klimaat, maar ook door de ijsreuzen zelf erg vijandelijk zijn tegen buitenstaanders. De centrale planeet is Glaciem, waar het kasteel van de ijskoning staat. Alle ijsreuzen zijn trouw aan een leider en ze gehoorzamen hem onvoorwaardelijk.

Spoiler:
 

Het 8e regime:
Dit is een groot mysterie. De barrière is daar zo sterk dat niemand er nog door heen gekomen is, nog nooit. Er zijn vele pogingen gedaan maar allemaal faalde ze. Wat er zich aan de andere kant bevind is een groot raadsel.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magical.actieforum.com
 
Het universum
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: The magical world :: The wereld van Tarai-
Ga naar: